Návrh rozvoje cestovního ruchu a jeho dopad na podnikání v Hostýnsko-vsetínské hornatině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem této bakalářské práce je marketing cestovního ruchu v oblasti Hostýnsko-vsetínské hornatiny. Cílem je posouzení podmínek pro rozvoj cestovního ruchu této turistické oblasti. První část je teoretická, a jsou zde sepsány základní poznatky z hlediska marketingu a cestovního ruchu. Analytická část popisuje vybrané území a vymezuje současný stav místní situace. Na základě těchto poznatků jsou stanoveny návrhy a cíle, které vedou k rozvoji a zlepšení situace v Hostýnsko-vsetínské hornatině.
The topic of this bachelor thesis is marketing of tourism in Hostýnsko-vsetínská hornatina. Main goal is to assess conditions for tourism development of this area. The first part is theoretical and basic knowledge of marketing and tourism are described here. The analytical part describes selected area and defines current state of local situation. Based on these knowledge are set out proposals and objectives that lead to development and improvement in Hostýnsko-vsetínská hornatina.
Description
Citation
BLÁHOVÁ, A. Návrh rozvoje cestovního ruchu a jeho dopad na podnikání v Hostýnsko-vsetínské hornatině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Vedoucí práce - Která místa (a proč) byste navrhla jako vhodná pro návrh z kapitoly 3.3.2 "Objevování Hostýnsko-vsetínské hornatiny prostřednictvím geocashingu"? - zodpovězena Ing. Marie Jakubcová. Ph.D. - Dotační problematika a příležitosti pro práci - zodpovězena doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D. - Návrh provádění dotazníkového šetření - zodpovězena Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. - Časové hledisko aplikace návrhů práce a odhad nárůstu návštěvnosti - zodpovězena Ing. Pavel Svirák, Ph.D. - Jaký je návrh členů navrhované skupiny a motivace - zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO