Finanční plán neziskové organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na finanční plánování neziskové organizace. V první části jsou vymezena teoretická východiska finančního plánování neziskového sektoru. Druhá část obsahuje provedenou analýzu současné situace vybrané neziskové organizace a v následující části je uveden návrh finančního plánu pro tuto organizaci včetně jeho zhodnocení.
This thesis is focused on non-profit organization planning. The first part is dedicated to the theoretical resources of profit sector financial planning. The second part contains the performed analysis of current situation of non-profit organizations and the following part is given a financial plan draft for this organization, including its evaluation.
Description
Citation
NOVOTNÁ, S. Finanční plán neziskové organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázka oponenta práce nezodpovězena . Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. Ve své práci jste se věnovala doplňkové činnosti organizace, výkazy, které uvádíte jsou za celkovou činnost organizace. Vysvětlete. Co je vašim vlastním návrhem a co je přínosem vaší diplomové práce? Jak jste namodelovala vlastní tržby organizace? Víte jaké jsou principy účetnictví vámi zkoumaného spolku? Jak se stanovuje základ daně takového spolku? Otázky nebyly zodpovězeny uspokojivě. Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D. Až do jaké výše mohou jít ztráty organizace? Otázky nebyly zodpovězeny uspokojivě. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. V práci používáte SWOT analýzu. Uveďte důvod jejího použití. V práci nemohu najít metodiku. Podle čeho jste práci zpracovávala? Otázky nebyly zodpovězeny uspokojivě. Tajným hlasováním komise rozhodla pro neobhájení práce. Práce nebyla obhájena přesto, že byly položeny otázky z oponentského posudku se kterými měla možnost studentka se dopředu seznámit. Na tyto otázky studentka vůbec nereagovala. Členové komise nepochopili, jak je možné, že tato práce byla hodnocena vedoucím práce klasifikačním stupněm "A". Jelikož práce vykazuje zásadní formální a obsahové nedostatky.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO