Knihovny pro MSP430G2 mikrokontrolery

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem knihoven pro mikrokontrolery MSP430G2 ovládajících interní periferie mikrokontroleru a externí součástky. Mezi interní periferie se řadí sběrnice pro sériovou komunikaci a A/D převodník, pomocí nichž jsou ovládány externí součástky s podporou těchto komunikačních protokolů jako například EEPROM paměti, nebo expander. Dále obvod reálného času a 8x8 LED maticový displej.
This thesis solves a issue with libraries for microcontrollers MSP430 using them for interfacing internal peripheries such as serial buses or ADC convertor. And also external devices with support of this communication protocols, for example EEPROM memories and expander, or with other interfaces including real time circuit and 8x8 LED matrix display.
Description
Citation
ŠTĚPÁNEK, A. Knihovny pro MSP430G2 mikrokontrolery [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen) Ing. Kamil Pítra, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO