Uživatelské rozhraní pro systém Android pro ovládání plicního simulátoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vytvořením dálkového ovládání plicního simulátoru sestaveného v prostředí LabVIEW. Simulátor je připojen k počítači a řízen pomocí aplikace LabVIEW. Komunikace probíhá mezi LabVIEW a systémem Android pomocí internetu, konkrétně přes službu webservis. Funkce plicního simulátoru je v práci popsána a práce dále uvádí různá řešení, jakým způsobem lze model vzdáleně ovládat. Výběr nejlepšího řešení je odůvodněn a toto řešení je detailněji popsáno. Je diskutován i způsob zprovoznění služby webservis pro komunikaci na straně aplikace LabVIEW v počítači.
This project deals with the creation of the control system of the lung simulator build in program LabVIEW. The Simulator is connected to the computer and controlled by using the LabVIEW application. The communication between LabVIEW and Android system is provided with the Internet, with the Web Service. The lung simulator is described in the project and the project includes also various solutions, how the simulator can be controlled. The selection of the best solution is justified by, and this solution is described in more detail. The connection of the application in LabVIEW to the Web Service is created and described.
Description
Citation
VRÁNOVÁ, M. Uživatelské rozhraní pro systém Android pro ovládání plicního simulátoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) Ing. Radovan Jiřík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Leinveber (člen) MUDr. Marie Nováková, Ph.D. (člen) doc. MUDr. Iva Slaninová, Ph.D. (člen) Ing. Marina Ronzhina, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Prof. Provazník se dotázal zda studentka komunikovala s partnerem projektu a zda od nich má nějaká data. Ing. Jiřík položil otázku zda studentka vytvářela i používanou zjednodušenou aplikaci. Ing. Leinveber se dotázal k čemu studentka použila službu Webservices. Prof. Provazník požádal studentku o nastínění dalšího postupu v práci. Ing. Jiřík se dotázal jak často využívala studentka konzultace. Studentka odpověděla na otázky členů komise. Studentka obhájila bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO