Návrh na zlepšení motivačního systému společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řešením problému motivace zaměstnanců společnosti VEBEL Servis, spol. s r.o. Práce se zaměřuje na odměňování pracovníků a poskytování benefitů. Pomocí dotazníkového šetření a rozhovoru s manažerem společnosti byly zjištěny problémy v současném motivačním systému. Práce předkládá návrh na zlepšení současného motivačního systému společnosti, který by měl vést ke spokojenosti zaměstnanců a k jejich vyšší pracovní výkonnosti.
This bachelor thesis deals with solving the problem of motivation of employees at the company VEBEL Servis spol. s r.o. The thesis focuses on salaries and providing benefits. Using a questionnaire survey and interviews with managers of the company were found to have problems in the current motivational system. The thesis presents a proposal to improve the current motivation of the company, which should lead to the satisfaction of employees and their higher working efficiency.
Description
Citation
TESAŘOVÁ, R. Návrh na zlepšení motivačního systému společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) JUDr. Ivana Svobodová (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce – odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce – odpovězeno částečně Otázka: Ing. Bednář - Příspěvek na dopravu - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO