Výběr a implementace informačního systému pro firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca analyzuje stav informačných systémov v spoločnosti iPARTNER, s.r.o a navrhuje riešenia na ich vylepšenie za pomoci metód a analýz, ktoré sú bežne využívane samotnou spoločnosťou. Odporúčané zmeny by mali priniesť zníženie času potrebného na vykonávanie každodenných činností spojených s využívaním týchto informačných systémov.
Bachelor’ s thesis analyzes the current situation of information systems used by the company iPARTNER, s.r.o. and suggests recommendations on their improvement using methods and analyses commonly used by the company itself. Recommended changes should help to decrease the time needed to complete IT related daily tasks.
Description
Citation
MATIS, P. Výběr a implementace informačního systému pro firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2014-06-27
Defence
vedoucí doc. Koch - Pokuste se vyčíslit přínos. - odpovězeno oponent Ing. Porubän - Ako by sa dali zobjektívniť číselné priradenia vlastnostiam v SWOT analýze. - odpovězeno Dr. Chvátalová - Popište metody na hodnocení. - odpovězeno doc. Kropáč - Popište hodnoty v SWOT analýze. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO