Marketingový plán vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na sestavení marketingového plánu nově vznikající firmy, která plánuje vstoupit na trh v oblasti služeb. Firma se zabývá zprostředkováním komplexních svatebních služeb pomocí webového portálu. V teoretické části se nachází základní popis marketingového plánu, způsob jeho provedení a definice pojmů vztahujících se k nově vznikající firmě. V praktické části se zaměřuji na vyhodnocení získaných dat a sestavení marketingového plánu společnosti.
This thesis is focused on creating marketing plan for the emerging company that plans to enter the market. The company is engaged in the provision of comprehensive wedding services through a web portal. The theoretical part is a basic on description of the marketing plan, modalities and definitions related to the emerging company. Practical part is focuses on the evaluation of the data obtained and build a marketing plan.
Description
Citation
BROŽOVÁ, K. Marketingový plán vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce – odpovězeno Otázky oponenta – odpovězeno Doc. Putnová: V čem je projekt inovativní? - odpovězeno RNDr. Chvátalová: Jak jste stanovila faktory silných a slabých stránek? - odpovězeno Ing. Chlebovský: V čem je přidaná hodnota projektu pro cílové skupiny? - odpovězeno Ing. Jakubcová: Jak je ošetřena registrace potencionálních dodavatelů do databáze projektu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO