Marketingový plán pro společnost AIKON, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je vypracování návrhu marketingového plánu pro společnost AIKON, s.r.o. Analytická část práce se opírá o teoretické poznatky a zobrazuje stav současného marketingového plánu společnosti. Na základě analýzy je následně vypracován soubor doporučení, která podniku umožní dosáhnout lepší pozice na trhu a zvýšení celkové efektivity hospodaření.
The theme of this thesis is to develop a marketing plan template for the company AIKON Ltd. The analytical part is based on theoretical knowledge and shows the status of the current marketing plan. Subsequently, on the basis of the analysis there is a set of recommendations developed, which will enable the company to achieve a better market position and increase an overall efficiency of the economic activity.
Description
Citation
ŠTUMPA, Z. Marketingový plán pro společnost AIKON, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: odpovězeno Doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D.: Způsob provádění dotazníkového šetření. Jak velký byl zkoumaný vzorek? Upozornění na gramatické chyby a překlepy. Ing. Jan Luhan, Ph.D.: Kdo se v současnosti stará o profil analyzované společnosti na facebooku? Uvažuje firma o personálním zabezpečení navrhovaných aktivit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO