Návrh SQL databáze pro výrobní společnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem databáze pro výrobní společnost, která se rozhodla nahradit svoji stávající databázi, jež je v nevyhovujícím stavu. V první části je uvedeno teoretické pozadí problému. Dále pak analýza procesů při výrobě a z nich vycházejících požadavků na databázi. Na konci je uvedeno vlastní řešení databáze.
This bachelor’s thesis describes the proposal of a database for a manufacturing company. That decided to replace its existing database which is in inadequate state. In the first part is the theoretical background of the problem. Next part is analysis of manufacturing processes which leads to requirements on database. At the end is my own database solution.
Description
Citation
KREISINGER, J. Návrh SQL databáze pro výrobní společnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
vedoucí Dr. Neuwirth - Z jakého symbolu můžou být 2 výstupy v rozhodování? - odpovězeno doc. Zich - Jaké by bylo ekonomické zhodnocení? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO