Operativní leasing

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na téma Operativní leasing. Uvedené téma rozvíjí v oblasti účetní, právní a daňové. Zabývá se aktuální nabídkou v této oblasti a jejím cílem je posouzení nabídky služeb konkrétní leasingové společnosti v oblasti operativního leasingu dopravní techniky, její porovnání s konkurenty, zhodnocení a podání případných doporučení pro zlepšení.
The thesis is focused on operating leases. The theme develops from the fields of accounting, law and taxation. It deals with a current offer in this area with the aim of assessing the proposal of a specific leasing company, comparing to its competitors, and assessing any recommendations for improvement.
Description
Citation
HOLZER, M. Operativní leasing [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Radek Doskočil, Ph.D.: Jaká metoda a jaká konkrétní kriteria byla stanovena pro porovnávání? - zodpovězeno Jak byste Váš výpočet doby trvání zasadil do reálného času, kdy je nejlépe začít s projektem? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO