Návrh komunikačního mixu ve společnosti ADPAK, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na komunikační mix. V první části práce jsou vymezeny teoretické poznatky, jež jsou nezbytné pro porozumění dané problematice. V části druhé jsou pak tyto poznatky aplikovány na konkrétní společnost a je provedena strategická analýza prostředí a současného komunikačního mixu. Na základě zjištěných poznatků jsou doporučeny změny, které by vedly k efektivní marketingové komunikaci společnosti.
The bachelor's thesis is focused on communication mix. In first part are defines theoretical knowledge that are needful for the understanding of the issue. In second part are these knowledges applied on concrete company and is made strategic analysis of the environment and the communication mix. Based on the findings are advised changes that would lead to effective marketing communications.
Description
Citation
JUŘÍČKOVÁ, K. Návrh komunikačního mixu ve společnosti ADPAK, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) JUDr. Naděžda Vrbková (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce - odpovězeno Prof. Ing. Dušan Baran, CSc.: Budou návrhy realizované? Silné stránky: dobré vztahy se zákazníky - proč není v příležitostech? Rozpor mezi zvýšením platební schopnosti obyvatel (příležitosti) a poklesem příjmů obyvatel (hrozby). - odpovězeno Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D.: Reklama v rádiu a plánovaný rozpočet - za jak dlouhé časové období je provedený? Na základě čeho se studentka domnívá, že uvedení kontaktu na webových stránkách přispívá k důvěryhodnosti firmy? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO