Řízení rizik ve službách: založení malé kavárny
Risk Management in Service Sector: Establishing of a Small Cafe
Author
Advisor
Koráb, VojtěchReferee
Smolíková,, LenkaGrade
BAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem na založení malé kavárny. Na základě vypracování kritické analýzy rizik, marketingového výzkumu, analýzy trhu a analýzy trhu pomocí dotazníku má tato práce za úkol navrhnout konkrétní plán, dle které by mělo být možné založit malou kavárnu a díky tomu získat hodnotu pro investora. This master thesis is concerned with the business plan of establishing a small cafe. Based on the critical analysis of the risks, marketing research, market analysis and survey solutions, this thesis is aiming to suggest a specific plan according to which it would be possible to establish the small cafe and get a monetary value for the investor as a consequence.
Keywords
analýza, kavárna, marketing, podnikatelský plán, riziko, analysis, business plan, cafe, marketing, riskLanguage
čeština (Czech)Study brunch
Řízení rizik firem a institucíComposition of Committee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)Date of defence
2014-06-30Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/33803Source
DOSTÁL, J. Řízení rizik ve službách: založení malé kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.Collections
- 2014 [122]