Srovnání daně z nemovitostí ve vybraných státech EU s dopadem na Českou republiku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na srovnání daně z nemovitosti ve vybraných státech EU s dopadem pro Českou republiku. Obsahem práce je souhrnný přehled daní vztahujících se k nemovitostem u nás, následný detailní rozbor a zmapování daně z nemovitostí ve vybraných státech EU. V závěru práce je nastíněn dopad této daně pro ČR a možnost jejího ovlivnění.
Bachelor thesis is focused on comparising real estate tax of particular countries EU and impact on Czech republic. Author summarizes view of taxes related to pieces of real estate at home country, subsequently anatomizes and examines real estate taxes in particular countries EU. In conclusion the thesis will outline consequences this tax on Czech republic and possibility of its affects.
Description
Citation
FALTUSOVÁ, D. Srovnání daně z nemovitostí ve vybraných státech EU s dopadem na Českou republiku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) RNDr. Michal Beránek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce - odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce - odpovězeno Otázka: RNDr. Beránek Máte i jiný návrh řešení, než ten, který je uveden ve Vaší práci? Je možné náklady snížit např. na 8 %? Co se stane, když člověk nezaplatí daň z nemovitosti? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO