Budování značky pro posilování konkurenceschopnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na rozvoj obchodní značky „Hračkomat“ společnosti Nejlepší hračky, s.r.o. V teoretické části se zabývám strategickým budováním a vytváření hodnoty značky. Praktická část obsahuje představení společnosti, rozbor vynaložených marketingových aktivit na podporu prodeje a budování značky. Analytická část obsahuje návrhy marketingových aktivit na budování značky a zvýšení konkurenceschopnosti.
The bachelor thesis is focused on the development of the trade mark "Hrackomat" by Nejlepší hračky, s.r.o. In the theoretical part I deal with the strategic building and creating brand value. The practical part contains a presentation of the company incurred an analysis of marketing activities to promote sales and brand building. The analytical part contains proposals marketing activities to the brand building and increase competitiveness.
Description
Citation
BŘEZA, M. Budování značky pro posilování konkurenceschopnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
Otázky vedoucího práce zodpovězeny zcela. Oponent otázky nepokládá. Ing. František Bednář Jaký je závěr z analýzy pěti konkurenčních sil? Otázka zodpovězena zcela. Doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. Proč jste se nepokusil v práci alespoň o nástin výnosů, když už jste podrobně analyzoval náklady? Otázka zodpovězena zcela. Doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. Máte v práci analýzu ekonomických výsledků nového eshopu? V práci vám chybí mzdové náklady. Proč? Otázka zodpovězena částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO