Financování bydlení pomocí kombinace hypotečního úvěru a investování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá financováním vlastního bydlení na území České republiky a jsou v ní srovnávány hypoteční úvěry v konkrétních případech. Je v ní vysvětleno, jak je možné za pomoci včasného investování ušetřit na úrocích a díky tomu také splatit úvěr dříve. Neméně důležitou části je vysvětlení, jak má být žadatel zajištěn, aby v případě rizika nepřišel o danou nemovitost. Cílem práce je ukázat budoucím žadatelům o úvěr, jak mohou v ideálním případě postupovat, aby vše výše zmíněné dopadlo úspěšně.
This thesis deals with the financing of private housing in the Czech Republic and in it compared mortgages to specific examples. It explains how it is possible for a timely investment to save on interest and thus also to repay the loan sooner. Equally important is the explanation of how the applicant is to be ensured that in case of risk did not come on the property. The aim is to show prospective borrowers, how can ideally do to all of the above was successful.
Description
Citation
RICHTER, J. Financování bydlení pomocí kombinace hypotečního úvěru a investování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Libor Benátský (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Otazky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Další otázky: Doc. Myšková: Když byste byl opatrný investor, jaký byste zvolil investiční nástroj? - zodpovězeno Ing. Benátský: Jak by práce dopadla, kdyby bylo zhodnocení 3%? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO