Návrh na zvýšení efektivnosti práce v dané firmě s použitím VB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cieľom tejto bakalárskej práce je navrhnúť a následne uviesť do praxe riešenie, ktoré bude pomáhať zvyšovať efektívnosť práce na pracovisku v danom podniku. Súčasťou práce bude analýza daného konkrétneho problému a následná implementácia za použitia nástrojov VB (Visual Basic).
The goal of this bachelor thesis is to design and launch a solution which will help to raise efficiency of work at working enviroment. Another part of the thesis is to analyse a given probem and its following implementation while using VB tools.
Description
Citation
LEPEŇ, R. Návrh na zvýšení efektivnosti práce v dané firmě s použitím VB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Aleksandre Lomtatidze, DrSc. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Oponent - Je možný a reálny predaj navrhnutej aplikácie na komerčné účely? - zodpovězena Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. - Využité jazyky- zodpovězena Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. - Využita metoda filtrování při option button- zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO