Studie řízení služeb v obchodní organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na řízení služeb v obchodní organizaci. Teoretická část je věnována skladování a zásobám s ohledem na obslužnost zákazníků. V praktické části je analyzován současný stav zásob, činnost dodavatelů a systém třídění zásob. Pomocí těchto analýz jsou zjištěny nedostatky a následně je navrženo jejich řešení. Tyto návrhy povedou k navýšení obslužnosti a spokojenosti zákazníků.
The thesis is focused on service management in a business organization. The theoretical part is devoted to storage and stocks with regard to the serviceability of the customers. The practical part analyzes the current state of stocks, suppliers' activities and sorting system of stocks. By using these analyzes are identified shortcomings and then suggested their solutions. These suggestions will lead to increase serviceability and satisfaction of customers.
Description
Citation
BÁBEK, P. Studie řízení služeb v obchodní organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: Jak se navýšení obslužnosti zákazníků projeví uvnitř společnosti i navenek? - zodpovězeno Ing. Radek Doskočil, Ph.D.: Co bylo kritériem optimality při optimalizaci zásob? - zodpovězeno částečně Jak se Vámi navrhované změny projeví ve finanční stránce - zodpovězeno částečně doc. Ing. Milan Dvořák, CSc.: Jak jste dospěl ke konkrétnímu procentuálnímu vyjádření plánovaného snížení počtu položek v zásobách? - zodpovězeno Podle jakých kriterií byste hodnotil dodavatele? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO