Integrace iPadů do škol

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem dílčí části informačního systému založeném na iPadech jakožto výukových zařízeních. Teoretická část se zaměřuje na obecnou teorii, specifika týkající se tématu a výhody iPadů pro školský sektor. Praktická část pak na analýzu a porovnání různých variant navrhovaných řešení z hlediska míry přínosu a finanční náročnosti pro konkrétní školu, následný výběr nejvhodnějšího z nich a integraci do stávajícího informačního systému téže školy.
The Bachelor thesis deals with designing of part of information system based on iPads as learning tools. The theoretical part focuses on general theory, specifics related to the topic and benefits of iPads in education sector. Practical part focuses on analysing and comparing different proposed solutions in terms of contribution and financial demand for the particular school, subsequent selection of most suitable one and integration into current information system of this school.
Description
Citation
HAVÍŘ, D. Integrace iPadů do škol [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Aleksandre Lomtatidze, DrSc. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Oponent - 1. Jaké bezpečnostní řešení nabídnete, pokud s tabletem či iPadem budou pracovat žáci s tělesným postižením (např. vozíčkář kvadruplegik). Jedná se zejména o způsob "držení" techniky žakem a o zajištění ochrany techniky před pádem, nárazem. - zodpovězena Oponent - 2. Kde je možné najít aplikace vhodné pro výuku žáků s mentálním postižním? Například aplikace vhodné pro alternativní a augmentativní komunikaci. - zodpovězena Oponent - 3. Navrhněte řešení připojení přes Wi-Fi pro školu, za předpokladu, že tablet či iPad budou používat žáci ve všech třídách školy v Červeném Kostelci. - zodpovězena Ing. Petr Sedlák - Náklady na práci a instalaci ve škole- zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO