Aplikace pro automatický popis multimediálního obsahu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalárska práca sa zameriava na problematiku správy multimedálnej databázi so zameraním na štandart MPEG-7, ktorého súčasti a kritéria budú kľučové k správe statických digitálnych obrazov, nakoľko štandard MPEG-7 definuje popis multimediálneho obsahu. Praktická časť bakalárskej práce bude obsahovať naprogramovanú aplikáciu, ktorá bude danú správu a ukladanie do multimediálnej databázi na základe štadardu MPEG-7 vykonávať.
Bachelor thesis focuses on issues of managing Multimedia database focusing on standard MPEG-7, the components and criteria of this standard will be the key to the managing of static digital images, because the MPEG-7 standard defines the description of multimedia content. Practical part will contain a programmed application, which will work with managing and storing multimedia database based on MPEG-7 standard.
Description
Citation
NOVÁK, A. Aplikace pro automatický popis multimediálního obsahu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) Ing. Michal Kohoutek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (člen) Ing. Hicham Atassi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Popište jaké jsou možnosti MPEG-7 vizuálních deskriptorů a k čemu se mohou hodit Objasněte jak je náročné do standardu vložit vlastní deskriptor, který nebyl standardem MPEG-7 definován. Objasněte proč máte uvedeno, že k standartu MPEG-7 nejde dohledat literatura?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO