Analýza pořízení a využití osobního automobilu pro podnikání z hlediska daně z příjmů a daně z přidané hodnoty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá pořízením a využitím osobního automobilu v podnikání z hlediska daně z příjmů a daně z přidané hodnoty. Věnuje se vysvětlení základních daňových pojmů a zaobírá se vlivem pořízení a provozu osobního automobilu na daňové zatížení. Obsahuje modelové příklady na probranou problematiku v teoretické části.
This thesis deals with the acquisition and utilization of passenger car for business in terms of income tax and value added tax. Thesis deals with the explanation of basic tax concepts and deals with the influence of acquisition and utilization of passenger car on tax burden. Text contains the model examples of the topic discussed in the theoretical part.
Description
Citation
TERSCHOVÁ, K. Analýza pořízení a využití osobního automobilu pro podnikání z hlediska daně z příjmů a daně z přidané hodnoty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Oto Lipovský (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Jak se vede evidence jízd? - odpovězeno Ing. Lipovský: Existují i jiné paušály, než které jste uvedla? Co obsahují, co neobsahují a k čemu slouží? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO