Vytvoření agentury pro rozvoj profesionálního tenisu v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je vytvořit firmu (agenturu), jejíž hlavní činností je pomáhat českým profesionálním tenistům na přední příčky světového žebříčku, a to jak na bázi technické, kondiční a dynamicko-mentální přípravy, tak i na poli manažerské činnosti (marketingová činnost v reklamě, získávání sponzorů, komunikace s médii).
The purpose of this project is to create an agency which is going to help the Czech professional tennis players reach the top positions of the world rankings. This will be accomplished through technical, physical and dynamic-mental preparation of players in combination with management activities (marketing through advertising activities, gaining sponsorship and communication with multimedia).
Description
Citation
VALIGURA, R. Vytvoření agentury pro rozvoj profesionálního tenisu v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO