Stanovení výše pojistného plnění za škodu na rodinném domě ve Studenci způsobenou poruchou rozvodů vody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se věnuje problematice zjištění výše pojistného plnění na rodinném domu způsobené poruchou rozvodů vody. Cílem mé práce je ocenit nemovitost nákladovým způsobem, zdokumentování škod a stanovení přiměřených nákladů na opravu poškozených částí konstrukce v souladu s pojistnou smlouvou. Dále se budu zabývat stanovením nové pojistné hodnoty nemovitosti. V teoretické části jsou uvedeny běžně užívané základní pojmy metody oceňování a popis oceňování dle platných zákonů a vyhlášek.
The purpose of this thesis is to indemnity for damage to the family house in Studenec caused damage to water distribution The main focus of my work is to value a property by the cost method, as well as documenting damages and determining the appropriate cost of the required repairs or reconstruction in accordance with the insurance contract. Furthermore, I willpreoccupied a new insurance value of the property. In the theoretical section, fundamentalconcepts are outlined, in accordance with applicable laws and regulations
Description
Citation
BUDÍNSKÁ, L. Stanovení výše pojistného plnění za škodu na rodinném domě ve Studenci způsobenou poruchou rozvodů vody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Martina Studnařová (člen) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO