Brána pro odesílání SMS zpráv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zaměřuje na kompletní problematiku SMS bran. První část práce je zaměřena na průzkum stávajících trendů a požadavků. Dle našich poznatků jsme navrhli vlastní projekt. Ten obsahuje hardwarovou část tedy volba GSM modulu, serveru a kompletní softwarovou část, která obsahovala práci s AT příkazy, php framework nette a MySQL. Naše řešení je možné aplikovat a přizpůsobit požadavkům uživatele. Projekt, který jsme vytvořili v rámci naší práce je multiplatformní.
The thesis is about SMS gateways. First part is focuses on the trends and requirements. After our expirience we design own project. This section contains the hardware GSM module, a complete server software which included working with AT commands php framework Nette and MySQL. Our solutions can be applied and adapted by the user requirements. The project, which was developed within our work is ready for multiplatform using.
Description
Citation
BIELCZYK, M. Brána pro odesílání SMS zpráv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivan Míča, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Mačák, Ph.D. (člen) Ing. Martin Koutný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
1. Bylo by možné systém upravit na jiný modem/ovládací software? Jak? 2. Bylo provedeno zátěžové testování? Kolik současných požadavků na odeslání SMS systém dokáže obsloužit? 3. V čem je přidaná hodnota Vašeho systému?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO