Návrh webového portálu pro hodnocení kvality služeb v menzách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a naprogramováním webového portálu pro hodnocení kvality jídel v menzách. Tento portál bude sloužit studentům k tomu, aby si předali informace o jednotlivých menzách a jídlech, která nabízejí. Práce také stanovuje návrhy, jak by se portál mohl dále rozvíjet.
This bachelor’s thesis describes the process of designing and programming a web hub for rating the quality of food in students' canteens. This hub will serve as a palace for students to share the informations about canteens and food served by them. The thesis also describes proposals for future development.
Description
Citation
KOVAŘÍK, O. Návrh webového portálu pro hodnocení kvality služeb v menzách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
vedoucí Dr. Luhan - Zvažoval jste zavedení podrobnějších analýz stravovacích zařízení? - odpovězeno oponent Ing. Weirich - Jak budou do systému zadávána jídla? - odpovězeno oponent Ing. Weirich - Proč používate jeden řetězec, který přidáváte k heslu? - odpovězeno doc. Šremr - Proč navrhujete pevnou velikost v pixelech? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO