Návrh motivačního systému odměňování zaměstnanců s ohledem na daňové aspekty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na odměňování a motivační systém zaměstnanců s ohledem k daňovým aspektům ve vybrané společnosti s ručením omezeným. Analyzuje aktuální motivační systém a způsob odměňování a na základě analýzy navrhuje takové změny, které by zvýšily motivaci zaměstnanců, a které zároveň předcházejí tomu, aby daná společnost nebyla zatěžována více z pohledu daní.
This dissertation is talking about rewarding and motivational system of employees in a selected company. It analyzes the current motivational system and based on this analysis suggests changes, which should improve the motivation of employees and which also prevent the company from being stressed with additional taxes.
Description
Citation
MIČULKOVÁ, H. Návrh motivačního systému odměňování zaměstnanců s ohledem na daňové aspekty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) JUDr. Naděžda Vrbková (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kutěj (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
otázka vedoucího práce - zodpovězeno otázky oponenta práce - zodpovězeno prof. Baran: Jaký je obrat společnosti? - zodpovězeno prof. Baran: Jaký názor má podnik na zavedení návrhů do společnosti? Souhlasili by i přes výši navrhované částky na aplikaci návrhů? - zodpovězeno Ing. Kutěj: Jaký je poměr pracovníků, kteří jsou součástí technicko-hospodářské části společnosti. prof. Baran: O jaké půjčky by se jednalo u navrhovaných půjček zaměstnancům? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO