Optimalizace výrobního procesu s využitím Lean Manufacturing

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářská práce „Optimalizace výrobního procesu s využitím Lean Manufacturing“ je aplikace filozofií ve výrobním procesu. V práci se soustředím na strategii v rámci štíhlé filozofie, a sice systém Kanban. Struktura je věnována teoretickým poznatkům týkající se této problematiky, na základě kterých ve zvoleném podniku analyzuji a aplikuji nový návrh koncepce řízení.
The target of this bachelor’s thesis „Optimizing the Production Process Using Lean Manufacturing“ is to apply lean philosophy in to manufacturing proces. In this thesis I focus my attention on Kanban, one of the possible lean philosophie’s. The structure is addicted to theoretical knowledge relating to this area on which basis I analyze and apply new optimalized concept in selected copany.
Description
Citation
ŘIČICA, F. Optimalizace výrobního procesu s využitím Lean Manufacturing [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO