Mimoúrovňové křížení s železniční tratí v Blansku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci se zabývám dopravní situací v městě Blansku. Podařilo se mi získat studii výstavby mimoúrovňového křížení s železniční tratí, kterou akceptuji a navazuji na ni dopravními průzkumy železničního přejezdu a přilehlé okružní křižovatky. Cílem práce je návrh krátkodobých řešení stávající situace a porovnání aktuálního a výhledového stavu s ohledem na výstavbu silničního nadjezdu, který bude prvním mimoúrovňovým propojením dvou částí města.
In my bachelor thesis, I focus on the traffic situation in the city of Blansko. I managed to get a construction study of an interchange with a railway which I accept, and I carry on with a traffic research on the railroad crossing and an adjacent roundabout. The aim of this thesis is to suggest short-term solutions to the current situation and to compare present and prospective state with regard to the construction of an overpass which is going to be the first interchange linking two parts of the city.
Description
Citation
FELKL, J. Mimoúrovňové křížení s železniční tratí v Blansku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO