Montáž skeletu výrobního a skladového areálu v Paskově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem předložené bakalářské práce je realizace železobetonového montovaného skeletu v Paskově. Jedná se o výrobní a skladový areál Italinox. Práce obsahuje souhrnnou technickou zprávu, technickou zprávu dopravních vztahů, výkaz výměr, dva technologické předpisy, dva kontrolní a zkušební plány, návrh strojní sestavy a bezpečnost a ochranu zdraví. V přílohách jsou obsaženy výkresy skeletové konstrukce a pilotáže, rozpočet, harmonogram, výkres zařízení staveniště.
The content of the submitted thesis is the implementation of a reinforced concrete skeleton assembled in Paskov. This is a manufacturing and warehouse facility Italinox. The work contains a comprehensive technical report, technical report transport relations, bills of quantities, two technological regulations, two control and test plans, design of mechanical assemblies, and health and safety. The appendix contains drawings framed construction and piloting, budget, schedule, drawing of the site.
Description
Citation
GAĎUREK, R. Montáž skeletu výrobního a skladového areálu v Paskově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO