Rodinný dům s provozovnou v Příbrami

Abstract
Bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací rodinného domu na okraji města Příbram. Jedná se o rodinný dům navržen pro 4-5 osob s přiléhající provozovnou, konkrétně s dietologickou poradnou. Objekt má dvě nadzemní podlaží a je nepodsklepený. Je umístěn na rovinatém terénu a jeho půdorysný tvar je do písmene L. Nosný systém objektu je navržen ze systému Porotherm. Zastřešení domu je řešeno dvěma pultovými střechami z dřevěných vazníků se sklonem 7°. Součástí objektu je garáž pro jeden osobní automobil.
Bachelor thesis deals with the design of project documentation for a family house on the outskirts of the town Pribram. This house is designed for 4-5 people with close establishment, specifically Dietary counseling. The building has two floors and no basement. It is located on flat terrain and the plan shape is the letter L. The supporting structure of the building is designed from system Porotherm. Roofing of the house is solved in two shed roofs from wooden trusses with an inclination of 7 °. One part of the object is a garage for one car.
Description
Citation
BUČILOVÁ, I. Rodinný dům s provozovnou v Příbrami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO