Stavebně technologická studie stavebních úprav a modernizace rodinného domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá technologickou studii rodinného domu nacházejícího se v Havířově, se zaměřením na provádění modernizace stavby. Práce je zpracována na základě projektové dokumentace. Rodinný dům slouží k trvalému bydlení čtyřčlenné rodiny. Stavba je umístěna v městské části Životice. Svým vzhledem zapadá do místní zástavby. Jedná se o dvojpodlažní dřevěnou konstrukci s obytným podkrovím. Pro technologickou studii bude vypracován časový plán rekonstrukce, rozpočet, návrh stojů, technologické předpisy vybraných stavebních procesů, bezpečnost práce, kontrolní a zkušební plán.
The subject of the bachelor thesis is a technological study focused on the modernization of a family house. Work is prepared on the basis of the project documentation. The family house is located in the city of Havířov , in the quarter Životice.The house is used for pernament housing a family of four. Its appearance fits in with local development.This building has two aboveground floors, this is wooden supporting structure with an attic. The time-schedule of the reconstruction, budget, machine deployment, technological regulations of selected construction processes, safety at work, inspection and test plan will be processed for this study.
Description
Citation
GWÓŹDŹ, D. Stavebně technologická studie stavebních úprav a modernizace rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO