Provozní náklady zařízení staveniště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou provozních nákladů zařízení staveniště. V teoretické části jsou uvedeny informace o funkci, členění a postupu návrhu zařízení staveniště, dále jsou popsány náklady spojené se zařízením staveniště. Praktická část je zaměřena na návrh zařízení staveniště a výpočet jeho provozních nákladů. V konečné fázi je uvedeno srovnání navrženého zařízení staveniště s reálným provozem.
The Bachelor´s thesis deals with the issue of operating costs of site equipment. The theoretical section provides the information about the function, the structure and the process of site equipment design, and then it also describes the costs associated with equipment construction site. The practical part is focused on design of site equipment and its operating costs calculation. The comparison of designed site equipment with the real operation is mentioned in the final part.
Description
Citation
HERMANOVÁ, L. Provozní náklady zařízení staveniště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO