Rodinný dům na náměstí ve Zruči nad Sázavou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací rodinného domu na náměstí ve Zruči nad Sázavou. Objekt je jednopodlažní s obytným podkrovím a není podsklepen. Stavba je navržena v těsné blízkosti sousední stavby, bude řešena dilatace objektů. Zvláštností je zastropení části objektu dřevěnými trámy, které budou viditelné. Zbývající část stropní konstrukce je ze systému Porotherm. Konstrukční systém je stěnový zděný z bloků Porotherm. Základové pasy jsou navrženy z prostého betonu. Krov je řešen jako novodobý vaznicový. Sklon střešní roviny je 30°.
This bachelor's thesis engages in a project documentation of a family house near the square in Zruč nad Sázavou. The object is one-storey with attic and without basement. The building is designed close to next door‘s building. The expansit of the objects will be solved. The part of the ceiling with the wooden beams is peculiarity of object, which will be visible. The rest of ceiling contruction is from Porotherm System. The structural system is masonry wall from Porotherm block. Foundation strips are made from plain concrete. Roof timbers are designed as modern, purlin. Slope of roof plane is 30 °.
Description
Citation
HEJLOVÁ, K. Rodinný dům na náměstí ve Zruči nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO