Rodinný dům s prodejnou uměleckých předmětů ve Vyškově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh a projektová dokumentace dvougeneračního rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami a s prodejnou uměleckých předmětů ve Vyškově. Rodinný dům je částečně podsklepený a má tři nadzemní podlaží. Součástí domu je i garáž pro oba byty. Objekt je zčásti zastřešen jednoplášťovou plochou střechou a z části pultovou střechou. Kromě vlastního projektu je součástí i architektonická studie, požární zpráva a tepelně technické posouzení domu.
This Bachelor’s work is focused on the study and contract documents of one duplex family house with two dwelling units with artworks shop in Vyškov. The house is partly with a cellar and has three floors. A garage for both the flats belongs to the house too. The building is partly roofed with a single coat flat roof and partly with an aisle roof. The work also includes architectonical drawings, fire approval and technical appraisal of heating the house.
Description
Citation
HEJL, M. Rodinný dům s prodejnou uměleckých předmětů ve Vyškově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO