Novostavba rodinného domu s pedago-psychologickou poradnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce na téma Novostavba rodinného domu s pedago-psychologickou poradnou na úrovni dokumentace pro provádění staveb byla vypracována tak, že objekt je rozdělen na dvě části. První částí je rodinný dům spojený s garáží. Nad převažující plochou rodinného domu je i podkroví, které má pultovou střechu. Střecha nad garáží, skladem a hygienickém zázemí je plochá. V prvním nadzemním podlaží byly navrženy provozní a denní místnosti a v podkroví je klidová zóna pro rodinu. Přístup do garáže je možný i přes zádveří. Přes obývací pokoj je možný přístup na venkovní terasu. Druhá část je poradna, která se nachází v přízemí a je zde navržená pultová střecha. Obvodové nosné stěny a vnitřních nosné stěny byly konstrukčně řešeny zdícím systémem Porotherm. Celý objekt je zaizolován vnějším kontaktním zateplením. Fasády jsou v kombinaci odstínů barev bílé, šedé a hnědé. Návrh dopravy v klidu pro klienty poradny a obyvatele rodinného domu byl situován v severní části pozemku.
Bachelor thesis on The new detached house with pedagogical-psychological Guidance Centre at the documentation for the execution of works was drawn up so that the object is divided into two parts. The first part is a detached house with garage. There is an attic above the prevailing flat house, which has a shed roof. The roof over the garage, store and sanitary facilities is flat roof. There were designed operating room and daily room on the first floor and there is a quiet zone for the family in the attic. Entry to the garage is also possible through the vestibule. The living room provides entry to the outdoor terrace. The second part is a Guidance Centre, which is located on the ground floor. There is designed a shed roof. Circumferential load-bearing walls and interior load-bearing walls were structurally designed masonry system Porotherm. The entire building is insulated by ETICS. There are combinations of white, grey and brown shades of colors on a facade. Draft stationary traffic for counseling clients and residents of the detached house was situated in the northern part of the site.
Description
Citation
LÍM, Š. Novostavba rodinného domu s pedago-psychologickou poradnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO