Rodinný dům se zázemím pro správu lesů v Pacově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je projektová dokumentace pro provedení stavby rodinného domu s provozovnou – zázemí pro správu lesů. Stavba se nachází na okraji města Pacov v Kraji Vysočina. V suterénu je umístěna technická místnost a sklady. V 1NP se nachází administrativní prostory pro správu lesů. V podkroví je navržen služební byt pro správce lesů. Rodinný dům je obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou. Objekt je vyzděn z vápenopískových kvádrů s kontaktním zateplením. Střecha objektu je navržena z pálené krytiny.
The bachelor’s thesis is a project documentation for the realization of building of a family house with an establishment – hinterland for a forest management. The building is located on the border of the town Pacov in the region Vysočina. There is a technical room and stocks in a basement. Administrative premises for a forest management are located on the first floor. A service apartment for a forest administrator is designed in an attick. The family house has a rectangular ground plan and has a gabled roof. The building is walled with lime-sand blocks with contact insulation. The roof of the building is designed from a burnt roofing material.
Description
Citation
SAMEC, P. Rodinný dům se zázemím pro správu lesů v Pacově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO