Rodinný dům s podnikatelským zázemím

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací rodinného domu s podnikatelským zázemím, určeného k bydlení čtyřčlenné rodiny. Dům je situován v Královéhradeckém kraji v obci Nové Město nad Metují, katastrální území Nové Město nad Metují, ležící na parcele číslo 685/5. Objekt je navržen jako zděná stavba s kontaktním zateplovacím systémem ISOVER, jejíž svislé nosné konstrukce jsou z konstrukčního systému KM Beta Sendwix a vodorovné konstrukce ze stropních panelů SPIROLL. Rodinný dům je zastřešen sedlovou střechou o 22 stupních a střechu garáže tvoří plochá pochozí střecha. Konstrukce šikmé střechy je provedena pomocí dřevěných prvků a tvoří tak vaznicovou soustavu. Objekt má dvě nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží jsou místnosti denní potřeby a v pravé části domu provozovna s podnikatelským záměrem, v druhém nadzemním podlaží jsou pak místnosti určené k soukromému užívání majitelů.
This bachelor´s thesis deals with design documentation of a house for dwelling and business, designed for a four member family. The house is situated in the region Královéhradecký, town Nové Město nad Metují, cadastral district Nové Město nad Metují, situated on 685/5 building plot. The building is designed as a brick building with ISOVER insulation system, with KM Beta Sendwix vertical supporting structure and SPIROLL seiling panels - the horizontal supporting structure. The house has a saddle roof of 22° and the walkable flat roof that forms the top of the garage. The construction of the oblique roof consists of wooden components forming the construction framework. This building has 2 floors. In the first floor there are rooms for daily needs with business room on the right side, the second floor includes the private rooms for the owners.
Description
Citation
MATOULKOVÁ, S. Rodinný dům s podnikatelským zázemím [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO