Zaměření části obce Kotvrdovice pro obnovu katastrálního operátu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem práce je zaměření části intravilánu obce Kotvrdovice, kde podle předpokladu a získaných informací došlo v minulosti k posunům zástavby vůči platné analogové katastrální mapě. Cílem práce je vypracování elaborátu, který může sloužit jako podklad pro Katastrální pracoviště Blansko, při jednání s vlastníky u zjišťování průběhu hranic. Práce obsahuje jednotlivé procesy tvorby (měření, výpočetní a grafická zpracování) a ověření použitého stávajícího podrobného polohového bodového pole, které bylo vypracováno v rámci diplomových prací v předchozích letech.
The subjekt of this thesis is measuring of the urban area of Kotvrdovice, where was to displacements development to the existing analog cadastral map. The aim is develop a foundation that will serve as a basis for cadastral office Blansko, in negotiations with the owners for the detection of bounderies. The work includes individual processes work (measuring, calculations and graphics processing) and verification minor geodetic control, that has been developed within the theses in previous years.
Description
Citation
ČEČOTKOVÁ, K. Zaměření části obce Kotvrdovice pro obnovu katastrálního operátu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO