Expozice epoxidových pryskyřic ve ztížených klimatických podmínkách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tahle práce se zabývá popisem účinků klimatických činitelů, zejména relativní vlhkosti a teploty na vlastnosti makromolekulárních látek, ale také i ostatních, jako je UV záření, vítr, kyslík a voda. Dále nás seznámí s definicí a rozdělením makromolekulárních látek. V další části popisuje základní vlastnosti dielektrických materiálů. Značná část textu se věnuje popisu, výrobě, vytvrzování, vlastnostem a využití epoxidových pryskyřic. Poslední část pojednává o klimatických činitelích z obecného hlediska.
This thesis describes the effects of climatic factors, particularly humidity and temperature on the properties of macromolecular substances, but also others, such as UV radiation, wind, water and oxygen. Furthermore, we introduce the definition and distribution of macromolecular substances. The next section describes the basic properties of dielectric materials. Much of the text is devoted to the description, production, curing, properties and utilization of epoxy resins. The last part deals with climate factors in general terms.
Description
Citation
HANAČÍK, R. Expozice epoxidových pryskyřic ve ztížených klimatických podmínkách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) Ing. Karel Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2014-08-19
Defence
Student seznámil komisi s řešením své diplomové práce a odpověděl na otázky oponenta. Uveďte důvod nesplnění rozsahu zadání diplomové práce. Jak je realizován výpočet náhradní matematické funkce. Uvedte vliv klimatických vlastností na naměřených hodnotách. Co je geometrická kapacita Co a rozdíl Co a Cx. Co je měrná kapacita. Formální zpracování diplomové práce je nedostatečné. Práce není přepracována dle připomínek a neodpovídá požadavkům kladeným na magisterskou úroveň.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO