Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rekreační chata a chalupa užívaná i k trvalému bydlení v lokalitě Města Brna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Moje diplomová práce se v teoretické části zabývá vysvětlením základních pojmů běžně užívaných při oceňování nemovitosti typu rekreační chata užívaná k trvalému bydlení. Popsán je zde i způsob přípravy na samotné měření a důležité pomůcky. Jednotlivé způsoby ocenění jsou použity v praktické části. Výsledkem bude zhodnocení použitých metod a vyhodnocení nejvhodnější metody pro danou lokalitu a daný typ nemovitosti.
My thesis work will go in theoretical part about explanation of basic terms, that are commonly used in valuation of real estates like recreation cottages, which are used for permanent living. Way of preparation for measuring and imporant tools used during measuring proces are also described here. Individual ways of valuation are used in practical part. Result will be valorization of used methods and evaluation of the best method for each locality and type of real estate.
Description
Citation
ŠMÍD, J. Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rekreační chata a chalupa užívaná i k trvalému bydlení v lokalitě Města Brna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO