Návrh rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu Hovoransko a jeho dopad na podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá tématem marketingu v cestovním ruchu. Práce je rozdělena do tří hlavních částí; teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou vymezeny základní teoretické poznatky z oblasti cestovního ruchu a marketingu. Analytická část se primárně věnuje Mikroregionu Hovoransko, dále pak dotacím a cestovnímu ruchu v Jihomoravském kraji. Výsledkem této práce jsou jednotlivé návrhy vedoucí k rozvoji cestovního ruchu v Mikroregionu Hovoransko.
The bachelor’s thesis deals with theme of marketing in tourism. The thesis is divided to three main parts; theoretical, analytical and design. In theoretical part are defined basic theoretical knowledge of tourism and marketing. Analytical part is primary dealt with Microregion Hovoransko, then grants and tourism in the South Moravia Region. The result of this thesis are particular designs of tourism development in Microregion Hovoransko.
Description
Citation
BEDNAROVIČOVÁ, A. Návrh rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu Hovoransko a jeho dopad na podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Prášková (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO