Návrh hodnocení zaměstnanců dělnických profesí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce na téma „ Návrh hodnocení zaměstnanců dělnických profesí“ je rozdělena do dvou základních částí – na teoretickou a praktickou část. Cílem práce je vytvořit návrh hodnocení pracovníků dělnických profesí ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které souvisí s tématem diplomové práce. V praktické části je popsána vybraná společnost a vytvořen formulář na hodnocení pracovníků dělnických profesí ve vybrané společnosti.
This thesis is called „ Proposal for the Assessment of Employees Working Professions“. It is divided into two main part – the theoretical part and the practical part. The objective of this work is to create a proposal for the assessment of employees working professions in the selected company. In the theoretical part there are explanations of terms which are related to the subject of the thesis. In the practical part there is described the selected company and there is created a form for evaluation of blue-collar workers.
Description
Citation
KONDÝSKOVÁ, K. Návrh hodnocení zaměstnanců dělnických profesí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Mgr. Nisler Stanislav (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno PhDr. Emilie Franková, Ph.D. - V čem byl Váš vzorek respondentů specifický? - zodpovězeno Mgr. Stanislav Nisler - Který benefit podle Vás považují zaměstnanci za nejvíce motivující a který si nejdéle ponechává status skutečného benefitu a neztrácí na své váze? - zodpovězeno Který benefit podle Vás nejčastěji chápou zaměstnanci jako samozřejmost? - zodpovězeno Kam byste zařadila benefit pojištění? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO