Podnikatelský plán pro založení fotoateliéru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení fotoateliéru v Trutnově. Současně analyzuje stav ostatních fotoateliérů. Na základě výzkumů a analýz jsou vybrány vhodné strategie a nástroje k sestavení podnikatelského plánu, který definuje šanci a podmínky pro realizaci vybraného projektu.
The Master Thesis deals with a business plan for photographic studio foundation in Trutnov. Simultaneously, the business plan analyzes a status of other photographic studios. Based on the research and analyses are chosen the suitable strategy and tools for the business plan composition which determines the chances and terms for execution of the project.
Description
Citation
FIALKOVÁ, L. Podnikatelský plán pro založení fotoateliéru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Pavla Břečková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO