Návrh marketingové strategie pro firmu na zahraničních trzích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaobírá návrhem marketingové strategie pro firmu na zahraničních trzích. Jako konkrétní společnost si autor zvolil firmu Hakr Trade, s.r.o., která byla na začátku roku 2014 přejmenována na KRETZ, s.r.o. V práci je zpracována problematika marketingu a marketingového plánování. Cílem práce je, kromě zpracování literární rešerše na danou problematiku, aplikovat teoretické poznatky z oblasti marketingu na marketingové procesy v zahraničním obchodě u společnosti KRETZ, zhodnotit současný stav marketingových činností s ohledem na principy B2B a navrhnout relevantní doporučení ke komunikaci změny názvu společnosti, zvýšení povědomí zákazníků o produktech a zvýšení prodejů v zahraničí. Nezbytnou součástí doporučení je i kalkulace nákladů na navrhované změny.
The diploma thesis deals with the proposal of marketing strategy for foreign markets. As a particular company the author have chosen company Hakr Trade, Ltd., which was renamed to KRETZ, Ltd. on the beginning of 2014. The thesis analyses problems of marketing and marketing planning. The goal is, besides processing literature review on the issue, apply theoretical knowledge in the field of marketing on marketing processes in the foreign trade at company KRETZ, evaluate the current state of marketing activities with regard to the principles of B2B and propose relevant recommendations to communicate the change of company name, increase awareness of customers about products and increase abroad sales. An essential part of the recommendation is costing of the proposed changes.
Description
Citation
POLICKÝ, M. Návrh marketingové strategie pro firmu na zahraničních trzích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: nebyly položeny. 1) Ing. Vít Chlebovský, Ph.D.: Proč má podnik sídlo v Praze? Z čeho jste vycházel při odhadu kalkulací? Odpovězeno. 2) Doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D.: Co znamená, že je podnik přeúvěrován? Odpovězeno. 3) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA: Jak se bude váš podnik odlišovat? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO