Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Posuzujíc informační systém firmy, tato práce pojednává o analýze a návrhu změn, vedoucí ke zlepšení stávající situace podniku. V úvodní části práce se nachází seznámení s teorií týkající se problematiky informačních systémů a také popis některých analytických nástrojů. V další části je uvedeno seznámení s firmou a analýza současného stavu IS/ICT několika metodami. Výsledky této analytické části pak slouží k navržení změn včetně zhodnocení přínosů, kterých firma může využít a zlepšit si tak své současné postavení na trhu.
Assessing the company’s information system, this thesis deals with an analysis and proposal to changes, that lead to improvement of a company‘s current situation. In the introductory part there is a theoretic explanation regarding the issue of information systems and also a description of some analytical tools. In the next part there is an acquaintance with a company and an analysis of a current state of IS/ICT using several methods. The results of this analytical part then serve as proposal to changes including benefits evaluation, which the company can use and therefore improve its current position on the market.
Description
Citation
LAPUNÍKOVÁ, E. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Dr. Ciencialová - Na straně 13 v první větě tvrdí, že pro jedince má největší cenu informace. Opravdu autorka nenajde věc, která by pro ni měla větší cenu? Rodina, vztah, zázemí, zdraví… - odpovězeno Dr. Ciencialová - Mohla by autorka u obhajoby osvětlit rozdíl mezi metodou a nástrojem? - odpovězeno Ing. Sedlák - Použili jste jenom bezdátové připojení? Proč? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO