Optimalizace odměňování společníků v s.r.o

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na možné formy odměňování společníků společností s ručením omezeným. Analyzuje dosavadní způsob odměňování společníka konkrétní společnosti a pomocí vytvořených modelů odměňování hledá nejoptimálnější kombinaci výplaty podílu na zisku, odměny na základě obchodněprávního vztahu a mzdy na základě pracovněprávního vztahu z hlediska daňového zatížení včetně plateb sociálního a zdravotního pojištění této obchodní společnosti.
This Bachelor thesis is focusing on possible forms of remunerating members of a limited liability company. It analyses the existing way of remunerating a member of a particular company and by means of created models of remuneration it is looking for the most optimal combination of paying out a share in profits, remuneration on the basis of the commercial-law relationship and salary on the basis of the labour-law relationship from the point of view of the tax burden, including the social and health insurance payments by this company.
Description
Citation
HLAVATÁ, Y. Optimalizace odměňování společníků v s.r.o [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Otázky vedoucího práce: zodpovězeno. JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková: Modely byly hodně zaměřené na daně. Jak by se u variant zabývajících se podílem na zisku řešilo sociální a zdravotní pojištění? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO