Návrh podnikatelského plánu pro rozvoj podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského plánu pro rozvoj podniku, kde dochází ke změně právní formy, rozšíření podnikatelské činnosti a investice do hmotného majetku. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, definice a metody, které budou použity v podnikatelském záměru. V praktické části je provedena analýza současného stavu včetně návrhu na rozvoj podniku.
This diploma thesis describes the design of a business plan for the company development, where will be changed legal form of company, expand business activities and investments in fixed assets. The theoretical part describes the basic concepts, definitions and methods that will be used in the business plan. In the practical part is an analysis of the current state, including a proposal to develop the business.
Description
Citation
ZORAN, S. Návrh podnikatelského plánu pro rozvoj podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Otázky vedoucího práce: nebyly položeny Otázky oponenta práce: odpovězeny Prof. Koráb: Jak můžete poskytovat slevy a být levnější než konkurence? Jde to z Vaší provize? Odpovězeno Prof. Koráb: Jaký je rozdíl mezi cestovní agenturou a cestovní kanceláří? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO