Využití controllingu v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tuto diplomovou práci jsem vypracoval v spolupráci s firmou ZLKL s.r.o. v Lošticích a je věnována tématu controllingu ve firmě, zejména pak knowledge managementu. V první části je shrnutí teoretického základu k tématu, v druhé naleznete popsané podnikové metody controllingu ve firmě. Poslední část obsahuje návrhy na zlepšení současného systému.
This master´s thesis I created in co-operation with the company ZLKL s.r.o. in Loštice and it is devoted to the topic of controlling in the company, mainly to the knowledge management. In the first part there is summary of the theoretical basics to the topic, in the second section you will find enterprise methods of controlling in the company. In the last part contains recommended proposal for improving of the current system.
Description
Citation
MAŠTALÍŘ, J. Využití controllingu v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
otázky vedoucího práce - zodpovězeno RNDr. Chvátalová: Je informační systém, o kterém píšete ve své práci, efektivní? Ing. Kučerová: Jaký byl cíl práce? Připomínka Ing. Zemánkové: Nemáte citace u hodnot doporučení likvidity. Slovní hodnocení práce: Komise hlasovala o klasifikaci diplomové práce a většinou hlasů rozhodla, že práce bude hodnocena stupněm E. Ačkoli má práce výstupy pro konkrétní firmu, název práce nesouvisí s obsahem práce. Dalšími nedostatky byly - vágní stanovení vazby mezi teoretickou a analytickou částí, nesprávné citace a nejasné stanovení cíle práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO