Předpjatý most číslo 202 na rychlostní komunikaci R2 na Slovensku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem silničního mostu číslo 202 na rychlostní komunikaci R2 na Slovensku přes silnici I/50 mezi městy Trenčín a Bánovce nad Bebravou a přes železniční trať č. 130 mezi městy Trenčín a Chynorany. Pro každý směr je vybudována samostatná nosná konstrukce, pro práci je uvažována pouze levá nosná konstrukce. Ze tří variant je vybrána varianta jednokomorového nosníku o čtyřech polích. Most je navržen podle mezních stavů včetně zohlednění vlivu výstavby na jeho návrh. Statický model konstrukce je proveden jako prutový. Je zpracován statický výpočet, přehledná výkresová dokumentace a vizualizace mostu.
My diploma thesis deals with design of the bridge number 202 on expressway in Slovakia. The bridge leads across the road number I50 (between Trenčín and Bánovce nad Bebravou) and railway number 130 (between Trenčín and Chynorany). For each course there is a separate super-structure. Only left super-structure is considered for the work. The box girder with four spans is chosen from three variations. This bridge is designed according to limit states, construction´s influence on design is taking into consideration. Structural model of construction is made as a spatial bar model. Structural analysis, well arranged drawings and visualization are elaborated in this thesis too.
Description
Citation
JANEK, T. Předpjatý most číslo 202 na rychlostní komunikaci R2 na Slovensku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO