Stavebně technologický projekt lékárny v areálu FN Olomouc

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je technologie provedení budovy lékárny v areálu Fakultní nemocnice Olomouc. Zabývám se zejména založením objektu na vrtaných pilotách a monolitickými konstrukcemi. Práce obsahuje technické zprávy, časový plán stavby, položkový rozpočet, zařízení staveniště, plán bezpečnosti a ochrany zdraví, dva technologické předpisy a dva kontrolní a zkušební plány. V poslední kapitole se věnuji smlouvě o dílo.
The subject of my thesis is the technology of pharmacy building in the area of University Hospital Olomouc. I deal especially with foundation of the building on bored piles and cast-in-place concrete structures. The work includes engineering reports, time scheduling of the building, itemized budget, site equipment, health and safety plan, two technological prescriptions and two inspection and test plans. The last chapter is devoted to the contract for work.
Description
Citation
HOMOLOVÁ, S. Stavebně technologický projekt lékárny v areálu FN Olomouc [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO