Investiční výstavba realizovaná v rámci regionálního rozvoje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je přiblížit problematiku strukturální a regionální politiky EU v České republice a vytvořit všeobecný přehled o fungování čerpání finančních prostředků z fondů EU na konkrétním projektu z pohledu žadatele. Teoretická část se zabývá vznikem Evropské unie a vznikem regionální politiky EU. Dále se zaměřuje na formování regionální politiky v České republice a na projektový cyklus. V praktické části je aplikován projektový cyklus na konkrétní projekt Rozšíření mateřských škol v Jihlavě – Zřízení MŠ Nad plovárnou 5, Jihlava. A to od stanovení cílů, podání žádosti o dotaci a až po realizaci projektu.
The goal of the diploma thesis is to describe the issues of structural and regional policies of European Union in the Czech Republic and to create general knowledge about running of drawing financial resources from EU funds for a particular project from an applicant´s perspective. The theoretical part deals with the origins of European Union and formation of regional policy of EU. Afterwords it is focused on the formation of regional policy in the Czech Republic and the project cycle. In practical part the project cycle is applied on a particular project Enlargement of nursery schools in Jihlava – Nursery school Nad Plovárnou 5, Jihlava from setting the targets, applying for the grant and up to the realization of the project itself.
Description
Citation
ZMRHALOVÁ, A. Investiční výstavba realizovaná v rámci regionálního rozvoje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO